صاحبان صنایع پای کار تأمین مسکن برای کارگران

مسکن کارگری وارد فاز اجرا شد

پایگاه خبری افق و اقتصاد _ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز اجرای طرح ساخت “مسکن کارگری”  با همکاری وزارت راه و شهرسازی و مشارکت صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: در قالب این طرح، زمین برای ساخت مسکن در اختیار کارگران قرار می‌گیرد تا بخشی از هزینه‌های معیشتی آنان کاهش یابد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به امضای تفاهم‌نامه میان این وزارتخانه و وزارت راه و شهرسازی، گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه و با همکاری دو دستگاه، تلاش می‌شود با مشارکت صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی، پروژه‌های مسکن کارگری در کشور اجرایی شود.

وی با بیان اینکه این طرح در شهر شاهرود به‌صورت پیشگامانه آغاز شده است، افزود: به یُمن تلاش مدیران و مسئولان استانی، امروز زمین ساخت ۱۲۰۶ واحد مسکن کارگری در شاهرود تخصیص پیدا کرده که چهار کارخانه از مجموعه‌های صنعتی این شهر در ساخت این واحدها مشارکت دارند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: پس از ساخت،  واحدهای مسکونی در اختیار کارگران قرار می‌گیرد و هدف اصلی، کاهش هزینه‌های زندگی و تأمین مسکن پایدار برای جامعه کارگری است.

میدری همچنین به اقدامات پیشین صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و گفت: پیش از این، با پیگیری اتاق تعاون شهرستان شاهرود، ۴۸ واحد مسکونی ساخته و افتتاح شده که مالکان آن‌ها عمدتاً کارگران واحدهای صنعتی و کارگران ساختمانی هستند که بر اساس شرایط نهضت ملی مسکن صاحب خانه شده‌اند.

 وی با مهم توصیف‌کردن این اقدام، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همراهی نمایندگان مجلس و استانداران، طرح مسکن کارگری در سراسر کشور گسترش پیدا کند و گامی مؤثر در جهت حمایت از کارگران عزیز برداشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا