قیمت دلار با کارت ملی چند؟

پایگاه خبری افق و اقتصاد _  طبق مشاهدات میدانی قیمت هر دلار در صرافی ملی امروز حدود ۱۴۱ هزار تومان است.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ،  از روز گذشته و با اعلام بانک مرکزی امکان خرید و فروش ارز با قیمت توافقی در صرافی ملی وجود دارد. بررسیها نشان می‌دهد امروز قیمت دلار در صرافی ملی ۱۴۱ هزار و ۶۶ تومان است.

 همچنین قیمت یورو در این صرافی ۱۶۳ هزار و ۳۰۰ تومان است.هر شخص حقیقی بالای ۱۸ سال می‌تواند ۱۰۰۰ دلار و یا یورو از این صرافی ارز خریداری کند.

مشاهدات میدانی نشان داد فرد برای خرید ارز باید شخصا با کارت ملی و کارت بانکی به صرافی ملی مراجعه و یک فرم خرید را پر کند.

در حال حاضر امکان فروش یورو و دلار به صورت رسمی در این صرافی وجود دارد و شخص می‌تواند حدود ۲ هزار تومان زیر قیمت خرید ارز خود را به این صرافی بفروشد.

یعنی اگر شخصی بخواهد دلار خود را بفروشد صرافی آن را به قیمت حدودا ۱۳۹ هزار تومان و یورو را به قیمت حدود ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خرد.بر اساس مشاهدات میدانی در ساعت حوالی ۱۱:۳۰ حدود ۱۵ نفر در صف این صرافی و در حال پر کردن فرم بودند. اکثر کسانی که مراجعه می‌کردند نیز قصد خرید ارز داشتند.

مراجعه به دیگر صرافی‌های زیر نظر بانک مرکزی نشان داد که در حال حاضر این صرافی‌ها وارد این فرایند نشده و ارزی را به این شیوه خرید و فروش نمی‌کردند.

یکی از این صرافی‌ها گفته است که «بانک مرکزی ارزی برای فروش به ما نداده است.»این در حالی است که در بخشنامه بانک مرکزی آمده است که بانک‌ها و صرافی‌های تضامنی هم بستر خرید و فروش رسمی ارز هستند و همه مردم برای خرید و فروش ارز می‌توانند به آن‌ها مراجعه کنند.

فروش دلار در صرافی ملی به قیمت ۱۴۱ هزار تومان در حالی است که دلار فروش‌های مقابل میدان فردوسی قیمت آن را ۱۴۳ تا ۱۴۲ هزار تومان و قیمت یورو را حدود ۱۶۵ تا ۱۶۶ می‌گفتند.برخی از همین دلارفروشان دلار را به قیمت ۱۴۰ هزار تومان تا ۱۴۱ هزار تومان می‌خریدند.

با این حال مشاهدات میدانی نشان می‌داد تقریبا خریدار و فروشنده‌ای در بازار نبود و بیشتر افراد فقط از قیمت‌ها می‌پرسیدند.

به نظر می‌رسد با سیاست جدید بانک مرکزی صرافی ملی به مرکز اصلی خرید و فروش ارز تبدیل شده و به مرور بانک‌ها و سایر صرافی‌ها نیز بستر رسمی خرید و فروش ارز خواهند شد.

‫۲ دیدگاه ها

  1. اینم که باز شد همون دلالی و دو نرخی و سه نرخی درست کردن تو بازار سیاه ، چه فرقی کرد قرار بود این غلط به این بزرگی بکنن که این بازی دلال بازی و بازار چند نرخی دلار از بین بره ، حالا خودشون درست کردن تقدیم کردن ؟
    قیمت گذاری هم کردن که دلال ها راحت باشن خدای نکرده ضرر نکنن ولی باره گرانی و تورم دیویست درصدی این کاره احمقانه آقای همتی بیسواد فقط گردن مردم و گرفته و زندگی مردم و نابود کرده این همه ضرر و زیان به بار آورده.
    آقایان دستگاه های امنیتی و حفاظتی چرا شما سر منشاء این نا آرامیها رو دستگیر نمیکنید ، کی میخواید بفهمید این آقای همتی و همفکرانش باعث و بانی تمام این اتفاقات هستند ، باعث ورود. دشمن به کشورمون و ایجاد این چنین کشتار و اغتشاش در کشور وسط یه سری اعتراضات مردمی.
    آقایان دستگاه های قضایی و امنیتی کشور حداقل به احترام خون شهدا ، به احترام نصایح رهبری عزیز ، بیایید و یک بار این آقایان بانک مرکزی و گروههای صرافی ها و واردکنندگان انها رو زیر نظر بگیرید ، به احترام خون حاج قاسم سلیمانی ، به احترام خون جوانان وطن که در این چند روز ریخته شد.
    اگر یادتون باشه اغتشاشات سال ۹۸ و ۴۰۱ هم همین گروه و همفکرانشون یعنی اصلاح طلبان وسط بودن یک بار برای بنزین مملکت و بهم میریزن یه بار برای روغن یه بار برای ریاست جمهوری و انتخابات ، یه بار هم برای گرانی که خودشون درست کردن.
    خلاصه بگم من که یک فرد عادی هستم همه اینارو گذاشتم کنار هم به این نتیجه رسیدم که اگر در ایران جریان اصلاحات از میان برداشته بشود برای همیشه، دیگه هیچ اتفاقی در کشور نخواهد افتاد

  2. همتی هر زمان یک کاره ای شد مملکت و بهم ریخته شما هم همیشه این وسط بابی توجهی دستگاه های امنیتی و نظارتی از زیر بار این همه ضرر و تورم و کاهش ارزش پول ملی فرار کرده و انگار که دیگه هیچ کسی رو تو کشور به این بزرگی دو تا مدیر وجود نداره که فقط همتی باید وزیر اقتصاد بشه همتی باید رییس بانک مرکزی بشه ، عجب دنیایی شده واای به حال این کشور که هر وقت به دست اصلاح طلبان افتاده به آشوب و گرانی و تورم و گرانی دلار و کاهش ارزش پول کشور در یک شب.
    در کشورهای کافر چنین افرادی رو مواخذه میکنن و از تمام کارهای دولتی منعش میکنن ولی در کشور عزیز ما بهش پست های کلیدی تر و بالاتری میدن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا