تفاهم‌نامه ارائه اعتبار به فرهنگیان مابین وزارت اقتصاد، آموزش و پرورش و بانک ملی ایران امضا شد

پایگاه خبری افق واقتصاد -آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت اموراقتصادی و دارایی، وزارت آموزش و پرورش و بانک ملی ایران با حضور دکتر مدنی زاده، دکتر کاظمی و دکتر نجارزاده به منظور ارائه خدمات اعتبار ملی ایرانیانبه کارکنان آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری افق واقتصاد؛ در راستای اجرای برنامه وزارت امور اقتصادی و دارایی با هدف گسترش فرهنگ اعتبار به منظور بهبود معیشت خانوارها و تامین مالی تولید کنندگان خرد طرح اعتبار ملی ایرانیان کلید خورد.

ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران در این مراسم گفت: دربانک ملی ایران سال‌هاست افتخار خدمت رسانی به جامعه بزرگ فرهنگیان را داریم.

سرمایه‌های انسانی که منشا تحول در جامعه است حاصل دسترنج فرهنگیان است و بانک ملی این افتخار را داشته که همواره تعاملات خوبی با تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت کشور دارا بوده است.

طرح اعتبار ملی ایرانیان جز برنامه‌های کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی است و فرهنگیان اولین اعتبار گیرندگان این طرح خواهند بود.

 این اعتبار به مبلغ ۳۰میلیون تومان بدون چک و ضامن از طریق سامانه بام در دسترس تمام کارکنان وزارت آموزش و پرورش خواهد بود.

 در حال حاضر خرید با این اعتبار از ۶۰۰ فروشگاه در سراسر کشور امکان پذیر است  و با تدابیر وزارت اقتصاد تعداد این فروشگاه افزوده خواهد شد، همچنین در آینده این روش اعتبار دهی برای عموم مردم در دسترس قرار خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا