اختلاف ۱۵ میلیونی نرخ پراید در فضای مجازی

به گفته نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران امکان تدوام این قیمت‌ها وجود ندارد، اکنون ارزانترین خودرو پراید است اما به دلیل قیمت‌های کاذب متقاضی ندارد و به نوعی معاملات قفل شده است از همین رو نمی‌توان قیمت مشخصی برای پراید عنوان کرد زیرا امکان اختلاف قیمت ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومانی برای سایت‌ها و کانال‌های مختلف وجود دارد.

نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران اظهار کرد: به دلیل تقاضای کاذب تنها ۲۰ درصد خریداران مصرف‌کننده واقعی هستند، مابقی خودرو را در خانه‌های خود نگهداری تا مجددا در زمان گرانی آن را معامله کنند. همین امر موجب شده تا تقاضای کاذب در بازار به وجود بیاید که خود بیشترین دلیل گرانی نیز محسوب می‌شود.

نعمت‌الله کاشانی‌نسب، در مورد آخرین وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: اکنون بازار در رکود به سر می‌برد و معالمه‌ای انجام نمی‌شود، با این حال قیمت‌ها اندکی افزایش داشته است. البته نه خریداری است و نه فروشنده‌ای؛ چون قیمت‌ها به گونه‌ای است که همه به انتظار کاهش قیمت‌ دست نگه داشته‌اند.

وی ادامه داد: بازار خودرو به کل راکد است و خرید و فروش انجام نمی‌شود. از همین روی پیش بینی ما این است که قیمت‌ها به این منوال نماند چون غیر واقعی و کاذب است.

کاشانی‌نسب تصریح کرد: دو شرکت عمده خودروساز تولیدات خود را نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد افزایش داده‌اند اما به دلیل تقاضای کاذب تنها ۲۰ درصد خریداران مصرف‌کننده واقعی هستند، مابقی خودرو را در خانه‌های خود نگهداری تا مجددا در زمان گرانی آن را معامله کنند. همین امر موجب شده تا تقاضای کاذب در بازار به وجود بیاید که خود بیشترین دلیل گرانی نیز محسوب می‌شود.

کاشانی‌نسب با انتقاد از تاثیر فضای مجازی برای قیمت‌های غیرواقعی اظهار کرد: قرار بر آن بود که سایت‌ها درج قیمت نداشته باشند اما بسیاری از سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی قیمت‌ها را درج می‌کنند و بر این آشفته بازار دامن می‌زنند. در واقع با  اشتراک‌گذاری قیمت‌های عجیب و غریب بازار را ملتهب می‌کنند و مردم با توجه به این قیمت‌ها گمان می‌کنند قیمت خودرو بسیار گران شده است.

نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو خاطرنشان کرد: باید در نظر داشت که تولیدات نسبت به سال گذشته افزایش داشته که ۶۰ درصد تولید برای ایفای تعهدات و ۴۰ درصد برای فروش فوری مربوط می‌شود. بنابراین با تداوم این رویه، قیمت‌ها به این شکل نمی‌ماند و کاهش قیمت را پیش‌ رو خواهیم داشت البته در مورد درصد کاهش نمی‌توان اظهار نظر کرد چون به تولید بستگی دارد که در صورت افزایش، تب و تاب مردم و تقاضای غیرواقعی کاهش پیدا می‌کند.

منبع: ایلنا

دکمه بازگشت به بالا