اختصاص تسهیلات به فعالان گردشگری

پایگاه خبری افق و اقتصاد – وزیر میراث فرهنگی از اختصاص تسهیلات به فعالان گردشگری به دلیل شرایط کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد، رضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی در نشست با خبرنگاران گفت: از ۲۳ خرداد حوادث تلخی آغاز شد که متأسفانه رژیم کودک کش در پی چهار دهه عملاً وارد جنگ شد. باور من بر اساس اطلاعاتی که در دست ماست این است که دشمن استراتژی چند مرحله‌ای را طراحی کرده بود. گام اول ترور فرماندهان نظامی و گام دوم حمله به مراکز نظامی امنیتی هسته‌ای و موشکی بود و بعد تهاجم به زیرساخت‌های سوخت انرژی ارتباطات و منابع اصلی تأمین مایحتاج مردم بود.

وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در زمان جنگ به مازندران و سه میلیون نفر هم به گیلان رفته بودند گفت: این آمار از زمان عید بیشتر بود ولی این استان‌ها هیچ مشکلی نداشتند.

وی افزود: مجموعه میراث فرهنگی تلاش کرد که از سرمایه‌های تمدنی ایران حمایت کند. مهمتر اینکه نخبگان و پیشکسوتان ما و دغدغه مندان نگرانی خود را به نهادهای بین المللی از جمله یونسکو ارسال کردند. جنگ اگرچه خسارت‌های زیادی داشت ولی پیامدهای مثبتی هم داشت و اینکه ایران جذابیتی دارد که همه ایرانی‌ها را در کنار هم جذب کرد.

وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: قرار است تسهیلاتی از دولت بگیریم که فشار کمتری به فعالان حوزه گردشگری وارد شود. امروز ما در مرحله هم مقاومت و هم مذاکره هستیم.

وی افزود: برخی افراد از ما گله کردند که چرا گردشگری تعطیل شد. چرا اینها از رژیم صهیونیستی نمی‌پرسند چرا جنگ کردی که گردشگری تعطیل شود.

صالحی امیری بیان کرد: ۱۴ کار اساسی در نشست مشورتی با مدیران ارشد گردشگری داشتیم که اینها را به برنامه تبدیل خواهیم کرد.

صالحی امیری گفت: آنچه ما احساس مسئولیت کردیم این بود که نهادهایی بین‌المللی را متوجه این موضوع کنین ولی دولت موظف شد همه خسارت‌ها را جمع بندی کرده و معاونت حقوقی ریاست جمهوری در قالب طرح شکایت در نهادهای بین المللی علیه رژیم صهیونیستی مطرح کند. اکنون همه دستگاه‌ها در حال جمع آوری خسارت‌های مادی و معنوی و انسانی هستند.

صالحی امیری درباره اینکه یونسکو در پاسخ به نامه‌هایی که دغدغه مندان درباره ایران نوشته چه واکنشی داشت‌گفت: یونسکو نگرانی ما را عیناً به رژیم صهیونیستی اعلام کرد. کار وزارتخانه و مجموعه نهادهای امنیتی اعلام هشدارها بود که سازمان‌های مختلف این نگرانی را اعلام کردند. ولی اینکه آیا انتظار داریم یونسکو کار عملی انجام دهد یا نه بعید می‌دانیم چون اختیاراتی در این زمینه ندارد.

وی ادامه داد: درباره اینکه آیا گروسی این را گفته است که مواد غنی شده در کنار آثار تاریخی ایران است یا نه شک داریم چون این سوال خبرنگار بوده است نه بیان او. مستندی درباره اینکه گروسی گفته باشد ما چنین کاری کرده ایم وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا