امضای تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و بانک صنعت و معدن

پایگاه خبری افق واقتصاد-بانک صنعت و معدن و شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته طی تفاهم‌نامه‌ای رسمی همکاری‌های مشترک خود را با هدف توسعه صنایع پیشرفته کشور گسترش دادند.

به گزارش پایگاه خبری افق واقتصاد؛ بانک صنعت و معدن و شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته طی تفاهم‌نامه‌ای رسمی همکاری‌های مشترک خود را با هدف توسعه صنایع پیشرفته کشور گسترش دادند.

این تفاهم‌نامه که به امضای محمود شایان مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بانک صنعت و معدن از یک سو و مهندس محسن نادری منش نائب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته از سوی دیگر رسید، با هدف تقویت تعاملات، هم‌افزایی و ارائه خدمات مالی و اعتباری ریالی و ارزی در راستای توسعه بخش خصوصی و تعاونی صنایع پیشرفته منعقد شده است.

بنا بر این تفاهم‌نامه، دو طرف بر گسترش همکاری‌ها در محورهای مختلف توافق کردند که شامل تامین مالی سرمایه در گردش و سرمایه‌گذاری برای بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته بخش خصوصی و تعاونی، تامین مالی طرح‌های ایجادی و توسعه‌ای و خرید ماشین‌آلات و تجهیزات تولید در قالب عقود اسلامی، حمایت از طرح‌های نوسازی و بهسازی از طریق گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی مدت‌دار، سرمایه‌گذاری مشترک و مشارکت در ایجاد نهادهای مالی همچون صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی، صندوق‌های جسورانه بورسی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خصوصی، صندوق پروژه و بسترهای تامین مالی جمعی است.

همکاری در صدور ضمانت‌نامه‌ها و تضمین طرح‌های تامین مالی جمعی، مشارکت در ارزیابی فنی و اقتصادی و مدیریت ریسک طرح‌ها، تسهیل در گشایش اعتبارات اسنادی ریالی داخلی، تامین مالی پروژه‌های مشترک در حوزه‌های فین‌تک و اینشورتک، مشارکت در تأسیس نهادهای فعال در بازار سرمایه از جمله شرکت‌های تأمین سرمایه و سبدگردان، همکاری در ارائه خدمات نوین اعتباری شامل انتشار اوراق مرابحه، اوراق گام و انواع صکوک، حمایت از رسوخ فناوری‌های پیشرفته، هوشمندسازی و توسعه محصولات دانش‌بنیان و همچنین همکاری در زمینه بیمه خدمات و محصولات صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان نیز از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه است.

اشتراک منابع مالی، سپرده‌گذاری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اهرمی به ویژه در حوزه هوشمندسازی معادن و صنایع معدنی نیز در چارچوب همکاری‌های طرفین پیش‌بینی شده است.

این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز گسترش نقش بانک‌ها و نهادهای تخصصی در توسعه فناوری‌های پیشرفته و حمایت موثر از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا