در شانزدهمین نمایشگاه صنعت نفت خوزستان

رونمایی شركت نفت و گاز اروندان از‌ دستگاه اندازه‌گیری سولفور موجود در نفت خام

پایگاه خبری افق واقتصاد – با حضور برخی مدیران و روئسای شرکت نفت و گاز اروندان، در شانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان از دستگاه اندازه‌گیری سولفور موجود در نفت خام رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری افق واقتصاد ؛ شرکت نفت و گاز اروندان امروز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۴، با حضور برخی مدیران و روئسای شرکت نفت و گاز اروندان، در سومین روز از شانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان از دستگاه تولید بار اول اندازه‌گیری سولفور موجود در نفت خام رونمایی شد.

این دستگاه با همکاری شرکت نفت و گاز اروندان و شرکت دانش‌بنیان نواندیش فناوران اروند در قالب یک قرارداد تولید بار اول ساخته شده است.

دستگاه اندازه‌گیری سولفور یکی از تجهیزات مهم در صنعت نفت محسوب می‌شود که تاکنون از نمونه‌های خارجی آن استفاده می‌شد.

این دستگاه توسط پژوهشگران ایرانی طراحی و ساخته شده است.

با بومی‌سازی این دستگاه، علاوه بر صرفه‌جویی ارزی قابل توجه، امکان پشتیبانی فنی و خدمات پس از فروش نیز به‌طور کامل در داخل کشور فراهم خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا