دو رئیسجمهور نداریم که در شوراها یک تصمیم بگیرد و در بیرون حرف دیگری بزند

پایگاه خبری افق و اقتصاد-عضو هیأت رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخوردهای دوگانه با مصوبات شوراهای عالی، تأکید کرد که رئیسجمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی، باید به تصمیمات رسمی پایبند باشد و فضای سیاسی بیرون نباید با تصمیمات داخل جلسات متفاوت باشد.
به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ علیرضا سلیمی، عضو هیأت رئیس مجلس شورای اسلامی در پیرامون حکم انتصاب معاون اول رئیس جمهور به عنوان رئیس ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی، اظهار داشت:
ما در کشور دو رئیسجمهور نداریم که یکی داخل شورای عالی امنیت ملی باشد و تصمیم بگیرد و دیگری در فضای مجازی یا بیرون از جلسات حرف دیگری بزند.
وی با اشاره به جایگاه حقوقی ریاستجمهوری، افزود: رئیسجمهور همزمان رئیس شورای عالی امنیت ملی و رئیس شورای عالی فضای مجازی است.
این درست نیست که ایشان در جلسات تصمیمی بگیرند و ذیل آن را امضا کنند، اما در فضای عمومی حرفهای متفاوتی زده شود که گویا دو نگاه متفاوت وجود دارد.
عضو هیأت رئیس مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم هر تصمیمی که در شوراهای عالی گرفته میشود و به امضای رئیسجمهور میرسد، مبنای عمل قرار گیرد و پس از آن دیگر شاهد بیانات سیاسی متناقض نباشیم.
تصمیمات رسمی نباید تحتتأثیر جوسازیهای سیاسی فراموش شوند یا تغییر کنند.




