تأمین پایدار کالاهای اساسی و جلوگیری از گرانفروشی راهبرد اصلی دولت است

پایگاه خبری افق و اقتصاد-معاون اول رئیسجمهور، بر تداوم راهبرد خودکفایی در کالاهای راهبردی بهویژه گندم تأکید کرد و گفت: راهبرد اصلی دولت چهاردهم، تأمین پایدار کالاهای اساسی و جلوگیری از گرانفروشی تا حد امکان است.
به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، در گفتگویی بر تداوم راهبرد خودکفایی در کالاهای راهبردی بهویژه گندم تأکید کرد.
وی با اشاره به اینکه این راهبرد از سالهای اول انقلاب و با نظر امام شهید (ره) دنبال میشده است، اظهار داشت: این راهبرد اکنون به برنامه قطعی سالانه دولت تبدیل شده است.
وی افزود: راهبرد اصلی دولت چهاردهم، تأمین پایدار کالاهای اساسی و جلوگیری از گرانفروشی تا حد امکان است.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به محدودیتهای دولت در کنترل برخی عوامل مؤثر بر قیمت کالاها تصریح کرد: عواملی در قیمت کالاها وجود دارد که دولت اختیار چندانی در آنها ندارد و بخشی از آن به شرایط خارج از مرزها بازمیگردد.
دکتر عارف در ادامه از وجود اختلاف نظر تخصصی و فنی درباره چند قلم کالای خاص میان بخشهای مختلف خبر داد و گفت: قرار است این موضوع در دبیرخانه ستاد هماهنگی اقتصادی به جمعبندی برسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیشفرض دولت این است که قیمتها تا حد امکان مهار شود و کالا به میزان کافی تأمین شود.




