استاندار آذربایجان شرقی در همایش مدیران و فعالان روابط عمومی آذربایجان شرقی:

راه‌اندازی مرکز افکارسنجی و پژوهشی در استان پیگیری شود

همه تصمیمات باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند

پایگاه خبری افق و اقتصاد-بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی در همایش روابط عمومی‌های استان گفت: باید تمامی مدیران اجرایی ما به روابط عمومی و افکار عمومی اهتمام ویژه داشته باشند. بنده معتقدم هر سیاستمدار و مدیری باید هر روز خود را در ترازوی افکار عمومی بسنجد و آگاه باشد که از چه جایگاهی در نزد افکار عمومی برخوردار است.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ بهرام سرمست، ۱۳ خرداد ۱۴۰۵، در همایش روایت خدمت در میان مدیران روابط عمومی استان اظهار داشت: رعایت شایسته‌سالاری در انتصاب مدیران روابط عمومی سخنی بر حق است و باید در شورای هماهنگی روابط عمومی بتوانیم سیاستی را پیش ببریم که مدیران به این باور برسند.

باورمندی مدیران در هر دستگاه شرط اول بهره‌مندی از مشاوره‌های حرفه‌ای در حوزه روابط عمومی و افکارسنجی است.

تصمیمات باید پیوست افکار عمومی و رسانه‌ای داشته باشد. قبل از اینکه در مقام اجرا چنین بحثی داشته باشیم، باید در قانون‌گذاری هم چنین پیوست‌هایی داشته باشیم.

روابط عمومی‌ها باید روابط عمومی سازمان‌ها باشند، نه روابط خصوصی مدیران.

مدیران هم متأسفانه بیشتر دوست دارند این اتفاق بیفتد و مدیران روابط عمومی بدون اینکه ارتباطی با افکار عمومی داشته باشند، تنها از رؤسای خود تعریف و تمجید کنند.

مدیران روابط عمومی در دستگاه‌های دولت باید نقدها را به درستی به مدیران و رؤسای دستگاه‌ها منتقل کنند و نقش چشم و گوش مدیران خود را در فضای عمومی جامعه ایفا کنند.

اگر قرار بر این باشد که مدیران روابط عمومی نقدها را به رؤسای خود منتقل نکنند، دچار نقض غرض شده‌اند.

وی در مورد بحران‌های تحمیل شده به کشور در دولت پزشکیان گفت: دولت دکتر پزشکیان مظلوم‌ترین دولت در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است، زیرا هر مصیبت قابل تصور و غیرقابل تصور از بدو قبول مسئولیت بر سر دولت باریده است.

اما باید از دولت حمایت و تحسین کرد که در این شرایط و با این حجم از بحران‌ها میدان را خالی نکرده است.

اینکه در داخل سازمان‌ها برای افرادی که هیچ پست و جایگاهی ندارند و یا برای تنبیه افراد آنها را به روابط عمومی هدایت کنند، این بدترین رفتار و موضع‌گیری در قبال مفهوم و فلسفه روابط عمومی‌هاست.

این نگاه به هیچ وجه از دید دولت و مدیریت عالی استان پذیرفته نیست.

روابط عمومی ویترین یک سازمان است و مخاطبان سازمان‌ها قبل از اینکه برخوردی با خود سازمان و بدنه مدیریتی آن داشته باشند، با روابط عمومی سروکار دارند و این امر ایجاب می‌کند که مدیران روابط عمومی آراستگی ذهنی، ظاهری و حتی کلامی در برخورد با ارباب رجوع داشته باشند.

روابط عمومی‌ها پیشقراول اولین ارتباط با فضای بیرونی سازمان، فضای بین‌سازمانی و بین‌بخشی هستند، لذا لازم است ضمن آراستگی و فن بیان، قدرت کلام و مهارت‌های ارتباطی و شنیدن فعال را برای ارتباط مناسب در حوزه‌های یاد شده فراگیرند.

وی طراحی نظام صنفی برای روابط عمومی‌ها برای دفاع از جایگاه و منزلت روابط عمومی‌ها در سطح کشور را ضروری دانست و گفت: مانند تمامی شغل‌هایی که نظام صنفی مرتبط دارند، روابط عمومی‌ها هم می‌توانند از این موضوع برخوردار شوند.

استاندار آذربایجان شرقی در ارتباط با روابط عمومی‌های بخش خصوصی ابراز داشت: بخش خصوصی جایگاه ویژه‌ای در حوزه روابط عمومی استان آذربایجان شرقی دارد و مدیریت استان نیز از هیچ حمایتی جهت رشد و بالندگی حوزه خصوصی دریغ نخواهد کرد.

وی در پایان سخنان خود گفت: در ارتباط با رشته مدیریت روابط عمومی در دانشگاه تبریز در مقطع دکتری، پیگیری‌های لازم از ریاست دانشگاه و دیگر مراجع ذی‌صلاح صورت پذیرد و اگر رایزنی‌هایی با وزارت علوم در این خصوص ضروری باشد، حتماً شخصاً پیگیر این موضوع خواهم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا