وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:

تاکید بر حداکثر صرفه‌جویی در برگزاری اجلاس رؤسای آموزش و پرورش

تولید محتوای جذاب، آموزنده و کاربردی برای رؤسا

پایگاه خبری افق و اقتصاد-وزیر آموزش و پرورش در شورای سیاست‌گذاری سی و نهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش، هدف از برگزاری این اجلاس را هم افزایی مدیران، بررسی مسائل کلان نظام تعلیم و تربیت و ارائه راهکارهای اجرایی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، صبح امروز ۶ تیرماه، در جلسه شورای سیاست‌گذاری سی و نهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش با بیان این‌که هدف از برگزاری اجلاس، هم‌افزایی مدیران، بررسی مسائل کلان نظام تعلیم و تربیت و ارائه  راهکارهای اجرایی است، گفت: در دستورالعمل اجرایی اجلاس باید چهارچوب اجرایی در تمامی حیطه‌های برنامه‌ریزی، محتوا، امکانات، تجهیزات، ارزیابی‌ها و… مدنظر قرار بگیرد.

وی در ادامه با تأکید بر حداکثر صرفه جویی در تمامی ابعاد برگزاری اجلاس، تصریح کرد:ضروری است  از تمامی تشریفات در اجلاس سی و نهم  صرف نظر شود و اسکان و برگزاری جلسات و برنامه ها صرفاً در خانه‌های معلم و سالن‌های کنفرانس و همایش آموزش و پرورش انجام بگیرد.

کمیته تولید محتوا یکی از مهم‌ترین بخش‌های اجلاس است چرا که باید محتوای جذاب، آموزنده و کاربردی تهیه و در اختیار رؤسا قرار گیرد.

کاظمی پس از استماع گزارش تحلیلی نتایج ارزیابی سی و هشتمین اجلاس رؤسا، خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج ارزیابی ها، هر حوزه مسائل مربوط به خود را آسیب شناسی و با برنامه‌ریزی برای اجلاس سی و نهم، راهکارهای ارتقای عملکرد و برطرف شدن مسائل را بررسی کند.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با تأکید بر این‌که عملکرد استان‌ها در ارزیابی اجلاس سال گذشته بررسی شود، گفت: کمیته‌های اجلاس باید به طور منظم جلسات داخلی خود را برگزار کنند و مصوبات آن را با ستاد اجلاس به اشتراک بگذارند تا اجلاس سی و نهم با سطح کیفی بهتری نسبت به سال‌های گذشته برگزار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا