پیام تبریک رئیس کانون هماهنگی فاوا به مدیرعامل جدید رایتل

پایگاه خبری افق و اقتصاد-رئیس کانون هماهنگی فاوا، با صدور پیامی انتصاب دکتر مهدی فقیهی به عنوان مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل را تبریک گفت و این انتصاب را گامی مؤثر در مسیر توسعه، نوآوری و تحول دیجیتال در صنعت ارتباطات کشور دانست.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ داوود ادیب رئیس این کانون، در پیامی انتصاب دکتر مهدی فقیهی به عنوان مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل را تبریک گفت.

در این پیام آمده است: دانش، تجربه و نگاه راهبردی دکتر فقیهی در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال، پشتوانه‌ای ارزشمند برای توسعه و تعالی رایتل خواهد بود.

ادیب همچنین ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، هم‌افزایی با زیست‌بوم فناوری اطلاعات و ارتباطات و تکیه بر نوآوری و تحول دیجیتال، فصل تازه‌ای از رشد، پویایی و نقش‌آفرینی مؤثرتر رایتل در صنعت ارتباطات کشور رقم بخورد.

رئیس کانون هماهنگی فاوا در پایان، برای دکتر فقیهی در مسئولیت جدید، آرزوی سلامتی، موفقیت و توفیق روزافزون کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا