رئیس جمعیت هلال‌احمر:

خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در عراق بدون هیچ مشکل خاصی در حال انجام است

پایگاه خبری افق و اقتصاد-رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در عراق، از استقبال گسترده مردم، آمادگی کامل نیروهای امدادی و درمانی و انجام مطلوب خدمات امدادی در نجف خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در عراق، اظهار کرد: از پیکر مطهر رهبر شهیدمان استقبال بسیار بی‌نظیری از سوی مردم عزیز عراق انجام شده است.

همکاران جمعیت هلال‌احمر بین تمام مردم و تشییع‌کنندگان تقسیم شده‌اند و برای هرگونه امدادرسانی و خدمت‌رسانی آمادگی کامل دارند. خوشبختانه تاکنون نیز مشکل خاصی وجود نداشته است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه مراسم تشییع با شکوه و عظمت خاصی در حال برگزاری است، گفت: مردم با پیکر مطهر حضرت آقا خداحافظی می‌کنند، ایشان را بدرقه می‌کنند و مجدداً با مکتبی که مقام معظم رهبری شهیدمان ایجاد کرده‌اند، بیعت می‌کنند.

ان‌شاءالله برای سلامتی رهبر عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، دعا می‌کنیم و هم‌پیمان و هم‌قسم می‌شویم که راه رهبر شهیدمان و راه اماممان را با تمام توان و با خدمت‌رسانی به مردم عزیزمان ادامه دهیم.

بعدازظهر نیز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا و رهبر شهیدمان در کربلا برگزار می‌شود و برای آن نیز تدابیر خاصی اتخاذ شده است.

بیمارستان امام علی (ع) نجف و درمانگاه نجف، با همه پزشکان و امدادگران، آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی دارند.

به لطف خدا، عنایت ائمه و حمایتی که مردم داشته‌اند، تاکنون هیچ مشکلی وجود نداشته و خدمت‌رسانی به نحو احسن و به‌خوبی در حال انجام است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا