ارتباطات هرمزگان در مناطق آسیبدیده از حمله موشکی بدون اختلال برقرار است

پایگاه خبری افق و اقتصاد-مدیر مخابرات منطقه هرمزگان، با اشاره به حمله مجدد موشکی به یکی از مناطق این استان و قطع برق در محدوده مورد اصابت، اعلام کرد که تجهیزات مخابراتی این منطقه آسیبی ندیده و خدمات ارتباطی بدون هیچگونه اختلالی در حال ارائه است.
به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ حسن هاشمی، مدیر مخابرات منطقه هرمزگان درباره وضعیت ارتباطات در منطقهای که بهتازگی هدف حمله موشکی قرار گرفته است، اظهار کرد: با وجود قطع برق در محدوده مورد اصابت، تجهیزات مخابراتی در مسیر انتقال برق قرار نداشتند و از این بابت هیچ مشکلی برای شبکه ارتباطی ایجاد نشده است.
خوشبختانه تجهیزات مخابراتی این منطقه دچار آسیب نشدهاند و در حال حاضر هیچگونه اختلالی در ارائه خدمات ارتباطی وجود ندارد.
مدیر مخابرات منطقه هرمزگان تأکید کرد: در حال حاضر ارتباطات بهصورت کامل برقرار است و مشترکان در این منطقه از نظر خدمات مخابراتی با مشکل خاصی مواجه نیستند.




