همکاری مرکز ملی فضای مجازی و پارک فناوری شریف برای تقویت اقتصاد دیجیتال

پایگاه خبری افق و اقتصاد-معاونت حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با هدف تقویت اقتصاد دیجیتال و حمایت از توسعه کسب‌ و کارهای فناور، تفاهمنامه همکاری امضا کردند؛ این تفاهمنامه با تمرکز بر حمایت از شرکت‌ های مستقر در پارک، ارائه مشاوره و خدمات حقوقی، حل‌وفصل اختلافات و دعاوی، تقویت همکاری‌ های پژوهشی و ارتقای توانمندی‌ های علمی و تخصصی شرکت‌ ها به امضا رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ محمدصادق فراهانی معاون حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی و بهنام طالبی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در مراسمی، تفاهمنامه همکاری برای توسعه کسب‌وکارهای دیجیتال و حمایت فناورانه از شرکت‌های مستقر در پارک امضاء کردند.

این تفاهمنامه برای حمایت حداکثری از توان و تخصص شرکت‌های مستقر، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و نخبگان ملی و با هدف حل و فصل اختلافات و دعاوی شرکت‌ها، تقویت همکاری‌های پژوهشی و فکری، ارائه مشاوره و خدمات حمایتی به شرکت‌های مستقر به امضاء رسیده است.

همچنین در این تفاهمنامه با رویکرد توسعه فناوری‌های راهبردی، هم‌افزایی ظرفیت‌های نهادی و قانونی طرفین، در خصوص تضمین محیطی امن و قانون‌مند برای فعالیت شرکت‌های مستقر و کاهش اختلافات و دعاوی، ارتقای ظرفیت علمی، پژوهشی و فناورانه شرکت‌ها و نهادهای همکار، ارتقای مهارت‌ها و توانمندی‌های عملی و تخصصی افراد از طریق آموزش و دوره‌های تخصصی و افزایش بهره‌وری و حمایت‌های تخصصی به شرکت‌های مستقر توافق همکاری انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا