افتتاح فاز نخست سد آقدکش آققلا
با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور

پایگاه خبری افق و اقتصاد-فاز نخست سد آقدکش آققلا، از طرح های مهم و راهبردی استان گلستان در حوزه مدیریت و کنترل سیلاب، با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور به بهره برداری رسید؛ این سد با ظرفیت ذخیرهسازی حدود ۱۷.۵ میلیون مترمکعب آب، نقش مهمی در کاهش خسارات سیلاب در مناطق پاییندست گرگانرود خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ فاز نخست سد آقدکش عصر امروز با حضور عبدالکریم حسینزاده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور، استاندار گلستان، نمایندگان گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران محلی در شهرستان آققلا به بهرهبرداری رسید.
این سد دارای ظرفیت ذخیرهسازی حدود ۱۷.۵ میلیون مترمکعب آب است و با هدف کنترل و هدایت سیلابهای گرگانرود و کاهش خسارات ناشی از سیلاب در مناطق پاییندست، بهویژه شهرستان آققلا، اجرا شده است.
عملیات اجرایی طرح سد آقدکش از سال ۱۳۹۱ آغاز شده و این پروژه در قالب دو فاز پیشبینی شده است که فاز نخست آن با تمرکز بر کنترل سیلاب و حفاظت از مناطق پاییندست، امروز به بهرهبرداری رسید.




