بازدید مدیرعامل بانک ملت از واحدهای صنعتی و شعب استان لرستان

حمایت از تولید و اشتغال با توسعه و تنوع بخشی به ابزارهای تأمین مالی

پایگاه خبری افق و اقتصاد-مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان لرستان ضمن بازدید از شعب بانک و روند ارائه خدمات شایسته به مشتریان و همچنین شرکت در گردهمایی مدیریت شعب استان، از دو مجموعه صنعتی بازدید کرد و در گفت و گو با تولیدکنندگان راهکارهای حمایت از تولید و افزایش اشتغال را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ فرشید فرخ‌نژاد در بازدید از شرکت‌های داروسازی اکسیر و صنایع گوهر قوطی با اشاره به توانمندی های بانک ملت در حوزه های مختلف و همچنین ظرفیت‌های بالای استان لرستان در بخش‌های تولیدی و صنعتی، بر ضرورت حمایت از فعالان اقتصادی و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید و توسعه اشتغال تأکید کرد و از آمادگی بانک ملت برای گسترش همکاری با واحدهای تولیدی خصوصا با تنوع بخشی به ابزارهای تأمین مالی غیرتورم زا خبر داد.

مدیرعامل بانک ملت در ادامه سفر خود از تعدادی از شعب بانک در استان لرستان بازدید کرد و در جریان خدمات‌رسانی به مشتریان قرار گرفت.

وی با اشاره به شرایط کنونی کشور، بر ضرورت بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی مؤثر به مردم تأکید کرد و نقش شعب را به عنوان نقطه تماس بانک با مشتریان بسیار مهم ارزیابی کرد.

فرخ نژاد همچنین در گردهمایی کارکنان بانک ملت استان لرستان حضور یافت و در سخنانی، بر ضرورت توسعه تامین مالی زنجیره ای، استفاده از ابزارهای نوین مالی، حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط و توسعه بانکداری دیجیتال و خدمات غیرحضوری تاکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا