تخلیه ۱۰۰هزار تن محموله برنج و گندم در بندر شهیدرجایی

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، ۱۴هزار و ۸۳۱تن محموله گندم و ۸۲هزار و ۵۰۰ کیسه برنج در شبانه‌روز گذشته در پایانه فله خشک بندر شهیدرجایی تخلیه شد.

علیرضا محمدی کرجی‌ران با اشاره به ثبت بالاترین نُرم تخلیه برنج نیز در ماه جاری اظهار کرد: با تلاش صورت‌گرفته تخلیه روزانه ۳هزار و ۳۰۰ تن معادل ۸۲هزار و ۵۰۰ کیسه برنج ظرف مدت ۲۴ ساعت محقق شده که این اقدام نیز نُرم عملیات تخلیه در بندرهای کشور را ارتقا داده است.

وی، سرعت‌بخشی در عملیات کالاهای اساسی و استراتژیک مردم براساس دستورالعمل‌های بهداشتی و ایمنی را راهبرد اداره کل بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی عنوان کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: ترسیم سازوکارهای اجرایی بر اساس چارچوب‌های اقدامات توسعه‌دهنده و تقویت‌کننده عملیات، تاثیرات خود را در ارتقا نُرم عملیات تخلیه از کشتی‌های حامل کالاهای اساسی درحال عبور به بندر شهید رجایی به جای گذاشته است.

محمدی کرجی‌ران افزود: واگذاری عملیات باربری از سوی ترمینال اپراتورهای بندری در بخش ترمینال فله‌خشک و ترمینال کالای متفرقه و نظارت دقیق بر فرآیند، اختصاص انبارهای ویژه به منظور انبارش کالا درکنار سایر انبارهای اختصاص و همچنین الحاق یک فروند تجهیز ویژه بندری در سال جاری از مهم‌ترین اقدامات در راستای تحقق اهداف ترسیم شده در عملیات تخلیه کالاهای اساسی است.

طبق اظهارات مسئولان، هشت‌میلیون تن کالای خوراکی، بهداشتی، مواداولیه، صنعتی و کشاورزی در گمرک‌های کشور در داخل محوطه‎ها و انبارهای بندری و کشتی‌های درصف انتظار تخلیه و منتظر ساماندهی هرچه سریع‌تر هستند که بخشی ازاین کالاها سهم هرمزگان است.

اهمیت تخلیه کالاهای انباشت‌شده در بندرها وگمرک‌های هرمزگان به اندازه‌ای مهم بود که در ۲ ماه اخیر معاون اول رئیس‌جمهوری و نمایندگان مجلس با همین رویکرد به این استان سفر کرده تا راهکاری برای سرعت‌بخشی به این امور داشته باشند و کالاها به ویژه مواد اولیه هرچه زودتر از بندر شهیدرجایی خارج و در چرخه تولید و فرآوری قرارگیرد.

بندر شهیدرجایی به عنوان بزرگترین بندرتجاری و دروازه طلایی نام برده می‌شود، این روزها به دلیل فراهم شدن باراندازها، ظرفیت فراوان در تخلیه و بارگیری کالاهای فله و کانتینری به کانون انباشت کالاها تبدیل شده با تاکید و توجه دولت و پیگیری مجلس درحال تعیین تکلیف و کاهش این حجم از کالاست.

طبق اعلام وزیر صنعت، معدن وتجارت، ستاد تنظیم بازار، روزهای دوشنبه هرهفته در این وزارتخانه با حضور اعضای موثر این ستاد شامل وزارتخانه جهاد کشاورزی، گمرک و بانک مرکزی تشکیل می‌شود و ترخیص کالاهای اساسی و ضروری کارخانه‌ها در گمرک‌ها به طور حتم با فراوانی کالاها در بازار، تاثیر قیمتی آن در بازار مشاهده می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا