فوری/ حرف آخر دولت درباره بنزین سه نرخی  

پایگاه خبری افق و اقتصاد، سخنگوی دولت تصمیم دولت در مورد نرخ سوم بنزین سه نرخی را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه افق و اقتصاد، سخنگوی دولت اعلام کرد سهمیه و قیمت بنزین تغییری نمی‌کند و دولت ناگزیر است بنزین ۷۰ هزار تومانی وارد کند، همزمان برنامه‌هایی برای مقابله با قاچاق سوخت و حمایت از تولید خودروهای کم‌مصرف در دستور کار است.

«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی هیات دولت گفت: سهمیه‌های بنزین هیچ تغییری در حجم و قیمت نخواهند داشت. مطابق روال گذشته، ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی برای افراد واریز خواهد شد.

دولت ناگزیر است ۶ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه کند و از طرفی قیمت تمام‌شده بنزین حدود ۷۰ هزار تومان است.
طبیعی است که وقتی منابع ارزی باید صرف واردات بنزین شود و بخشی از این بنزین نیز قاچاق می‌شود، دولت موظف است برای حفظ معیشت و سلامت مردم اقداماتی انجام دهد.

در این راستا، برنامه‌های جدی برای مقابله با قاچاق سوخت در دستور کار قرار دارد، همچنین رئیس‌جمهور طبق آنچه در اخبار نیز مشاهده شد، خودروسازان را مکلف کرده‌اند که تولید خودروهای کم‌مصرف را به‌صورت جدی دنبال کنند.

آثار تورمی موضوعات مختلف دیده شده، اما جمع‌بندی نهایی درباره نرخ سوم هنوز انجام نشده است. با حضور رئیس سازمان انرژی، از این پس امکان پیگیری راحت‌تر پرسش‌ها در این حوزه وجود خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا