صرفه‌جویی بیش از ۱.۵ میلیارد لیتر سوخت با کمک تجدیدپذیر‌ها

پایگاه خبری افق و اقتصاد-مصطفی رجبی مشهدی معاون برق و انرژی وزارت نیرو اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیارد و پانصد و ده میلیون لیتر سوخت از محل توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و افزایش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی صرفه‌جویی شده است.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ مصطفی رجبی مشهدی معاون برق و انرژی وزارت نیرو اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیارد و پانصد و ده میلیون لیتر سوخت از محل توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و افزایش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی صرفه‌جویی شده است.

معاون وزیر نیرو با اشاره به شتاب‌گیری کم‌سابقه توسعه انرژی‌های پاک در دولت چهاردهم اظهار داشت: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون، ظرفیت احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور چهار برابر شده و این روند با جدیت ادامه دارد.

از ابتدای سال جاری، تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر موجب صرفه‌جویی معادل ۳۰۰ میلیون لیتر سوخت شده است.

نقش کلیدی نیروگاه‌های برق‌آبی در صرفه‌جویی سوخت

رجبی مشهدی با بیان اینکه، عملکرد مطلوب نیروگاه‌های برق‌آبی کشور نیز نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت ایفا کرده است تصریح کرد: حدود یک میلیارد و دویست و ده میلیون لیتر سوخت صرفه‌جویی شده که سهم قابل توجهی در ثبت این رکورد دارد.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو یکی دیگر از سیاست‌های راهبردی ۱۴ مگا پروژه وزارت نیرو را تکمیل بخش بخار نیروگاه‌های سیکل ترکیبی عنوان کرد و گفت: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون، ۱۲۰۰ مگاوات بخش بخار در نیروگاه‌های سیکل ترکیبی کشور احداث شده است؛ اقدامی که بدون افزایش مصرف سوخت، ظرفیت تولید برق کشور را ارتقا داده است.

از طرفی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی دارای بیشترین بازدهی بین نیروگاه‌های کشور بوده و این توسعه سبب افزایش نیم درصد متوسط راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور شده است که برآورد می‌شود از محل این افزایش راندمان، تا پایان سال ۱.۲ میلیارد سوخت نیز صرفه‌جویی صورت پذیرد.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو در پایان تأکید کرد: راهبرد دولت چهاردهم در صنعت برق، افزایش ظرفیت تولید از مسیر بهره‌وری، تکمیل زیرساخت‌های فنی و توسعه انرژی‌های پاک است؛ رویکردی که ضمن تقویت امنیت انرژی کشور، کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی را به دنبال دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا