سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح کرد؛

عملیات پرچم دروغین، زمینه‌ساز فروش سامانه ضدپهپادی به کویت

پایگاه خبری افق و اقتصاد-سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به فروش سامانه یک میلیارد دلاری ضدپهپادی به کویت از سوی آمریکا، مدعی شد انجام یک عملیات پرچم دروغین زمینه‌ساز این معامله بوده و از آن برای توجیه فروش تجهیزات پدافندی استفاده شده است.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی در شبکه ایکس با انتشار تصویر خبر منتشره در سایت وزارت خارجه آمریکا درباره فروش سامانه یک میلیارد دلاری ضد پهپادی به کویت، نوشت: تکه‌های جورچین خیلی سریع، در جای خود قرار گرفت!

ابتدا طی یک عملیات پرچم دروغین، با استفاده از پهپاد کپی‌شده لوکاس به فرودگاه کویت حمله کردند و سپس از آن بهانه‌ای ساختند برای اینکه پدافند دفاع هوایی ضدپهپاد شرکت پاوروس را برای دفاع در برابر حملات ادعایی ایران، بفروشند!

عجب معامله سودآوری!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا