برترین ایده‌های مدیریت مصرف برق معرفی شدند

پایگاه خبری افق و اقتصاد-دبیر جشنواره شهید ابراهیم نبوی از پایان موفقیت‌آمیز فرآیند داوری و معرفی برگزیدگان نهایی جشنواره با محوریت ارائه راهکارهای خلاقانه برای کاهش مصرف برق خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ غلامرضا خیرخواه دبیر جشنواره، با اعلام پایان مراحل ارزیابی دقیق ۱۱۵۶ پیشنهاد ارسال‌شده به دبیرخانه، اظهار داشت: تیم داوری متشکل از متخصصان حوزه انرژی و مدیریت مصرف، پس از بررسی‌های فشرده و تخصصی بر روی ایده‌های دریافتی، در نهایت ۱۰۰ ایده برتر را که دارای بیشترین قابلیت اجرایی و اثربخشی در کاهش مصرف برق بودند، شناسایی کردند.

خیرخواه با اشاره به هم‌زمانی اعلام نتایج با عید سعید غدیر خم افزود: ایده‌های راه‌یافته به مرحله نهایی، بازتاب‌دهنده دیدگاه‌های نوآورانه فعالان اجتماعی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و ترویج فرهنگ مدیریت انرژی در جامعه تدوین شده‌اند.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای استفاده عملی از ایده‌های منتخب تأکید کرد: آثار برگزیده در یک کارگروه ویژه در شرکت توانیر مورد بررسی تکمیلی قرار می‌گیرند و در قالب پروژه‌های بهبود و اقدامات اصلاحی با رویکرد بهره‌برداری از نظرات و پیشنهادات مردمی اجرا خواهند شد.

در این کارگروه، کاربردی بودن و قابلیت پیاده‌سازی ایده‌ها از محورهای اصلی تصمیم‌گیری خواهد بود.

دبیر جشنواره شهید نبوی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت گسترده شهروندان و ایده‌پردازان، اعلام کرد: طبق وعده قبلی، هدایای در نظر گرفته شده شامل ۱۰۰ جایزه ۱۰ میلیون تومانی از طریق شرکتهای توزیع برق استانی طبق لیست پیوست به صاحبان ایده‌های برگزیده در هر استان تقدیم شد و دبیرخانه جشنواره در حال برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری عملیاتی از این ایده‌ها در پروژه‌های مدیریت مصرف برق در سراسر کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا