وزیر راه و شهرسازی:

راه‌آهن میانه–اردبیل نماد توان مهندسی ایران و گامی در توسعه کریدورهای ریلی کشور است

پایگاه خبری افق و اقتصاد-وزیر راه و شهرسازی با توصیف راه‌آهن میانه–اردبیل به عنوان یکی از برجسته‌ترین پروژه‌های مهندسی ریلی کشور، افتتاح این طرح را نمادی از تداوم مسیر توسعه در ایران دانست و از بررسی طرح‌های تکمیلی برای اتصال اردبیل به پارس‌آباد و جنوب قفقاز در چارچوب توسعه کریدورهای حمل‌ونقل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در حاشیه افتتاح پروژه راه‌آهن میانه–اردبیل، این طرح را یکی از شاهکارهای مهندسی کشور در حوزه حمل‌ونقل ریلی توصیف کرد و گفت: اجرای این پروژه در مسیر دشوار و توپوگرافی پیچیده میان میانه و اردبیل، دستاوردی بزرگ برای مردم شریف ایران و جامعه مهندسی کشور به شمار می‌رود.

بهره‌برداری از این پروژه نشان می‌دهد که ایران همچنان در مسیر توسعه و پیشرفت گام برمی‌دارد و اجرای طرح‌های زیربنایی مهم با جدیت دنبال می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت توسعه شبکه‌های کریدوری کشور اظهار کرد: تکمیل و توسعه کریدورهای حمل‌ونقل از تأکیدات رئیس‌جمهور است و مطالعات متعددی در این زمینه در حال انجام است.

یکی از محورهای مورد بررسی، اتصال راه‌آهن اردبیل به پارس‌آباد و همچنین توسعه ارتباطات ریلی با منطقه جنوب قفقاز است که می‌تواند نقش مهمی در تقویت جایگاه ترانزیتی کشور و توسعه ارتباطات منطقه‌ای ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا