با حضور وزیر جهاد کشاورزی انجام شد:

افتتاح نمایشگاه آگروفود

پایگاه خبری افق و اقتصاد-سی و سومین دوره نمایشگاه اگروفود در تهران با حضور وزیر جهاد کشاورزی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ در این افتتاحیه؛ غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی،‌ اکبر فتحی معاون برنامه‌ریزی اقتصادی، محمدرضا طلایی سرپرست معاونت توسعه بازرگانی این وزارتخانه و مدیرعامل شرکت‌های نمایشگاهی حضور داشتند.

 وزیر جهاد کشاورزی در ادامه از سالن‌های این نمایشگاه بازدید و از نزدیک با نمایندگان و مدیران شرکت‌های حاضر در سی و سومین دوره نمایشگاه گفت‌وگو کرد.

 این رویداد مهم تجاری که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در خاورمیانه شناخته می‌شود، از ۲۸ تا ۳۱ خردادماه میزبان فعالان و متخصصان این حوزه است.

در این دوره از نمایشگاه ۴۸۴ شرکت داخلی دستاوردهای خود را در حوزه‌های تولید، فراوری، بسته‌بندی و ماشین‌آلات کشاورزی به نمایش گذاشته‌اند.

 همچنین ۱۵ شرکت خارجی از کشورهای اسپانیا، ایتالیا، ترکیه و چین با هدف توسعه تعاملات بین‌المللی و انتقال فناوری‌های نوین، در این دوره مشارکت فعال دارند.

نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۵ بستری برای معرفی توانمندی‌های داخلی، بررسی چالش‌های زنجیره تأمین غذا و ایجاد تعاملات تجاری میان تولیدکنندگان ایرانی و شرکای بین‌المللی فراهم کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا