دبیر شورای عالی امنیت ملی خطاب به دشمنان ایران:

ایرانیان مقاومت در برابر دشمنان و انتقام خون رهبر شهید را فریاد می‌زنند

پایگاه خبری افق و اقتصاد-محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به حضور پر شکوه مردم در مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب در مصلی تهران، خطاب به دشمنان نوشت: این همان ایرانی است که خیال می‌کردید چند روزه می‌توانید آن‌ را از پا درآورید، این دریای خروشان دو شعار مقاومت در برابر دشمنان و انتقام خون رهبر را فریاد می‌زند.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ محمدباقر ذوالقدر با انتشار عکسی در صفحه شورای عالی امنیت ملی در شبکه ایکس درباره حضور پر شکوه مردم در مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب در مصلی تهران، خطاب به دشمنان ایران نوشت: این چند روز چشم‌تان را به ایران بدوزید.

این همان ایرانی است که خیال می‌کردید چند روزه می‌توانید آن‌ را از پا درآورید.

این دریای خروشان جمعیت، حالا در وداع و تشییع رهبرشان دو شعار را فریاد می‌زنند: مقاومت در برابر دشمنان و انتقام خون رهبر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا