رئیس سازمان سنجش:

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد اواخر مرداد اعلام می‌شود

پایگاه خبری افق و اقتصاد-رضا محمدی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام زمان‌بندی اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد، گفت: نتایج اولیه این آزمون اواخر مردادماه منتشر می‌شود و نتایج نهایی نیز در نیمه نخست مهرماه اعلام خواهد شد تا کلاس‌های کارشناسی ارشد در نیمسال اول آغاز شود.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ رضا محمدی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، در حاشیه بازدید از حوزه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه الزهرا (س) درباره زمان اعلام نتایج این آزمون اظهار کرد: آزمون کارشناسی ارشد به امید خدا امروز برگزار می‌شود و نتایج اولیه آن اواخر مردادماه اعلام خواهد شد.

پس از آن نیز داوطلبان یک هفته فرصت انتخاب رشته خواهند داشت و نتایج نهایی در نیمه نخست مهرماه اعلام می‌شود تا کلاس‌های کارشناسی ارشد در همان نیمسال اول آغاز شود.

در این دوره، ۶۵۱ هزار و ۲۵۰ نفر در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده‌اند که ۵۴ درصد آنان را بانوان و ۴۶ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: آزمون در ۱۶۵ شهرستان، حدود ۳۰۰ حوزه اصلی و حدود ۹۰۰ حوزه فرعی برگزار می‌شود.

محمدی با بیان اینکه همه هماهنگی‌های لازم برای برگزاری آزمون انجام شده است، گفت: تمامی هماهنگی‌ها با وزارت کشور و نهادهای امنیتی صورت گرفته است.

همچنین درباره استان‌های جنوبی، روز گذشته شخصاً با تمامی استانداران، رؤسای ستادهای استانی و رؤسای دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون گفت‌وگو کردم.

خدا را شکر همه تمهیدات لازم اندیشیده شده و فکر می‌کنم مشکل خاصی وجود ندارد.

آزمون با بالاترین ضریب امنیتی که نیروهای نظامی و امنیتی تدارک دیده‌اند، در صبح پنجشنبه، بعدازظهر پنجشنبه و صبح جمعه برای گروه‌های اصلی و شناور برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا