بیمه مرکزی اعلام کرد؛

شتاب پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از جنگ

پایگاه خبری افق و اقتصاد-بیمه مرکزی اعلام کرد مجموع پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از جنگ رمضان تا ۵ خرداد به حدود ۸۷۳۰ میلیارد ریال رسیده و در هفته جاری ۳۵۰۰ میلیارد ریال برای ۲۱۹۰ پرونده واریز شده است.

به گزارش پایگاه خبری افق و اقتصاد ؛ در تازه‌ترین مرحله از پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از جنگ رمضان در هفته جاری، مبلغ ۳۵۰۰ میلیارد ریال بابت ۲۱۹۰ پرونده خسارت تکمیل‌شده به حساب مالکان زیان‌دیده واریز شد.

پرداخت مرحله دهم و یازدهم؛ مجموع خسارت به ۸۷۳۰ میلیارد ریال رسید

طبق اعلام بیمه مرکزی، با احتساب مراحل دهم و یازدهم پرداخت خسارت، تا تاریخ پنجم خرداد سال جاری مجموع خسارت‌های پرداخت‌شده دولت به ۱۵۸۳۹ خودروی شخصی آسیب‌دیده به حدود ۸۷۳۰ میلیارد ریال رسیده است.

توسعه دامنه پرداخت؛ خسارت‌های کمتر از یک میلیارد تومان هم وارد چرخه شد

در این مراحل، علاوه بر تداوم پرداخت خسارت‌های زیر ۳۰ میلیون تومان که از هفته‌های گذشته آغاز شده بود، خسارت‌های آماده پرداخت کمتر از یک میلیارد تومان نیز توسط بیمه مرکزی تأمین مالی شد و از طریق بیمه ایران به حساب مالکان زیان‌دیده واریز شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا