سرنوشت کلاس اولی‌ها را نمی‌توان به گوشی هوشمند سپرد

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش بابیان این‌که انجام تکالیف مهارت محور می‌تواند رویکردهای آموزشی را تغییر دهد و شرایط مدرسه را متحول کند، گفت: جشنواره تکالیف مهارت محور در بستر شبکه شاد برگزار می‌شود.

رضوان حکیم‎زاده در گردهمایی کارشناسان و معاونان آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان که به‌صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: شرایطی که عدم قطعیت حاکم است تصمیم‌گیری قاطع دشوار است، لذا تصمیم‌گیری در خصوص بازگشایی مدارس با توجه به این‌که مشخص نیست تا چه زمانی باید درنبرد با کرونا باشیم سخت بود اما فعلاً تصمیم روشن این است که باوجود همه اصول بهداشتی مدارس می‌توانند فعالیت خود را با لحاظ کردن همه محدودیت‌ها از سر بگیرند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: ازآنجاکه الگویی که در ماه محرم اجرا شد مناسب و مطلوب بود و همه مراسم بر اساس شیوه‌نامه‌های بهداشتی انجام شد و حتی مورد قدردانی مقام معظم رهبری هم قرار گرفت، در آموزش‌وپرورش با بررسی روند جهانی به این نتیجه رسیدیم که مدارس باید باز باشد، هرچند که همه مدارس کشور وضعیت سه‌گانه‌شان را ترسیم کرده بودند و مدل شرایط ترکیبی را پیش‌بینی کرده بودند.

وی بابیان این‌که منظور از سلامت، سلامت جسمی و روحی است، افزود: در خانه ماندن طولانی‌مدت بچه‌ها باعث مشکلاتی برای آن‌ها خواهد شد، هرچند فناوری‌های جدید جای خالی آموزش را می‌توانند پر کنند، اما فناوری جای تربیت و پرورش را نمی‌تواند پر کند و رشد اجتماعی از طریق فناوری اتفاق نمی‌افتد.

حکیم زاده گفت: سرنوشت کلاس اولی‌ها را نمی‌توان به گوشی هوشمند سپرد، حتماً باید آموزش ابتدایی حضوری باشد اما در این شرایط با رعایت ضوابط بهداشتی، این تصمیم سخت اما شجاعانه فرصتی برای بهره‌مندی از ظرفیت دانش‎آموزان در امر ترویج فرهنگ سلامتی است.

زمان آغاز فعالیت مراکز پیش دبستانی

در همین رابطه مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با اشاره به اینکه تفاوت این مرحله از سال تحصیلی با سنوات گذشته در این است که مشارکت خانواده ها در رصد وضعیت سلامت و آموزش فرزندشان باید افزایش یابد و لازم است با مدرسه همکاری کنند گفت: مدیران برای نحوه گروه‎بندی و آموزش در مدرسه تصمیم‎گیری می‎کنند.

عبدالرضا فولادوند، افزود: مدارس ما آمادگی دارند و نیازمند همکاری مبرم خانواده‎ها هستند.

وی گفت: مدارس سناریوهای متعددی دارند و به تناسب مساحت، فضا و جمعیت کلاس و مدرسه دانش آموزان را گروه‎بندی می‎کنند. چند روزی که بگذرد معمولا کارها روی روال می‎افتد. دنیا این تجربیات را دارد  ما هم باید وارد این عرصه می‎شدیم.

وی درباره وضعیت ثبت‎نام و ورود پیش دبستانی ها به مدارس و مراکز پیش دبستانی نیز اظهار کرد: ثبت‎نام داشته‎ایم؛ منتها خانواده‎ها استرس دارند اما وضعیت مدارس را که ببینند و اطمینان یابند که روند به خوبی پیش می رود، همراهی می‎کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تاکید کرد: البته یادمان باشد که هرساله پیش‎دبستانی‎ها ۱۵ روز بعد از آغاز سال تحصیلی فعالیت خود را شروع می‎کردند. بنابراین دو هفته دیگر و اوایل مهر باید وضعیت دقیق پیش‎دبستانی‎ها را ارزریابی کنیم.

منبع: مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش

دکمه بازگشت به بالا