وزیر صمت: تورم بیماری مزمن اقتصاد کشور است

پایگاه خبری افق و اقتصاد- وزیر صمت، تورم را بیماری مزمن اقتصاد ایران دانست که در مدت کم و کوتاه حل نمی شود و نیازمند اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور است.

سیدرضا فاطمی‌امین در جلسه شورای اداری شهرستان صومعه‌سرا، با اشاره به نگاه مثبت و حمایتی وزیر جهاد کشاورزی از منابع طبیعی در حوزه باغات توت و ابریشم، اظهار کرد: در وزارت صنعت، معدن و تجارت یک اصلاح ساختار انجام دادیم و دفتر تخصصی صنایع سلولزی و دفتر ویژه تجهیزات کشاورزی و راه‌سازی را راه‌اندازی کردیم که تا پایان سال آینده اجرایی می‌شود.

او با اشاره به وضع موجود و نگاه کلان آتی کشور، افزود: از سال ۹۷ تاکنون با تورم‌های بالای ۲۵درصد مواجه هستیم که در تاریخ اقتصاد ما بی‌نظیر بوده است؛ حتی امسال به بالای ۶۰درصد تورم رسیدیم و لذا چهار سال پیاپی تورم بالا فشار زیادی را بر مردم وارد کرده است و همه مدیران و فعالات اقتصادی و مردم باید برای رفع این مشکل همکاری کنند.

وزیر صمت، تورم را بیماری مزمن اقتصاد ایران دانست که مدت کم و کوتاه حل نمی شود و نیازمند اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور است و تصریح کرد: خبر خوب این است که در چند ماه گذشته اتفاقات بزرگی در اصلاح ساختار اقتصادی کشور رخ داده و برخی از این تغییرات اکنون قابل مشاهده است و برخی دیگر سال‌های آینده شکار می‌شود.

فاطمی‌امین، به کاهش قیمت فولاد و ورق آهن و سیمان در چهار ماه گذشته اشاره کرد و گفت: این کاهش قیمت با سیستم‌های قضایی، نظارتی و بازرسی و تعزیراتی نبوده و کاملا بازار تنظیم شده است.

او یکی دیگر از اقدامات مثبت دولت در چند ماه گذشته را درج قیمت تولیدکننده به جای مصرف‌کننده بر روی کالا دانست و بیان کرد: نوعی شفافیت ایجاد شده که باعث کاهش قیمت می‌شود و مردم ناظر ما هستند. در این راستا شاهد کاهش ۱۵درصدی تورم مصرف‌کننده و ۲۶درصدی تورم تولیدکننده هستیم.

وزیر صمت، با اشاره به تمرکز دولت بر مسئله ارز ۴۲۰۰ تومانی، خاطرنشان کرد: این طرح را به گونه‌ای اجرا خواهیم کرد که کمترین آسیب را داشته باشند؛ اگرچه وضع موجود قابل دفاع نیست و یارانه نهاده‌ها واقعا به مصرف‌کننده نمی‌رسد.

او زراعت چوب و برنج و ابریشم و مرغداری را مورد توجه شهرستان صومعه‌سرا دانست و یادآور شد: آمایش صنعتی، معدنی و تجاری استان‌ها را آغاز کردیم و برای همه شهرستان‌ها ظرفیت‌های اشتغال را متناسب با بیکاری فراهم خواهیم کرد تا توسعه متوازن اتفاق بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا